Omet al contingut

ELS NOSTRES GELATS

La creativitat i voluntat d’innovació que impregnen l’obrador d’Angelo, així com també l’avantguarda gastronòmica i les peticions dels nostres clients, han impulsat la formulació de l’extensíssima varietat de sabors que avui conformen la nostra oferta de cremes i sorbets.

CREMES

Només amb una acurada selecció dels ingredients i amb la proporció adequada de cadascun d'ells aconseguim dotar les nostres cremes del seu sabor autèntic i genuí.

Alta qualitat provinent de vaques lleteres de proximitat o d'ovella, si el gelat ho requereix. El greix d'origen lacti i la llet en pols aporten a les cremes Angelo el cos i la textura untuosa que les fa úniques i que no s'aconsegueix amb altres greixos d'origen vegetal, llevat de les formulacions veganes.

Sabors tradicionals com la vainilla antiga, el cafè, la xocolata 70 % o la canyella conviuen amb creacions tan temptadores com la crema de mascarpone amb figues, la ratafia amb nous o la crema de caramel amb mantega salada.

SORBETS

Els nostres sorbets no només destaquen per la intensitat i varietat del seu sabor 100% natural, sinó per la seva textura espatulable, que es manté fins i tot a temperatura ambient. En aquest sentit, una combinació de sucres en la seva proporció adequada ens ajuda a aconseguir una textura excepcional, encara sense afegir cap ingredient lacti a la recepta i sense aportar dolçor afegida al gelat. Treballem amb 12 varietats de sucre amb nivells de dolçor i propietats anticongelants diferents, i gràcies a aquest coneixement podem formular cremes i sorbets de tots els sabors, aconseguint sempre un equilibri òptim.

GASTRONÒMICS

Més de 40 anys desenvolupant nous sabors ens permeten oferir avui més de 300 referències diferents, des de les més tradicionals fins a les més disruptives, elaborades amb ingredients salats, amargs o fins i tot picants. Creacions exclusives que permeten incorporar el gelat com un element més als plats més creatius, i que desenvolupem a mida en funció de les peticions dels nostres clients.

Cremes làcties o de formatges, com la crema de mascarpone o de llet d'ovella ripollesa, o elaborades amb flors, com els pètals de rosa o la violeta.
Elaboracions en què les verdures són les protagonistes: de ceps, d'espàrrecs verds a la brasa, d'oli d'oliva, de gaspatxo…
Cremes de dolços tradicionals com el panettone, el xuixo, els bunyols o el pionono granadí.
Gelats elaborats amb productes del mar com a complement de creacions gastronòmiques innovadores: musclos en escabetx, anxoves, gambes o fins i tot eriçons de mar.
Cremas lácteas o de quesos, como la crema de mascarpone o de leche de oveja ripollesa, o elaboradas con flores, como los pétalos de rosa o la violeta.
Elaboraciones en las que las verduras son las protagonistas: de boletus, de espárragos verdes a la brasa, de aceite de oliva, de gazpacho…
Cremas de dulces tradicionales como el panettone, el xuixo, los buñuelos o el pionono granadino.
Helados elaborados con productos del mar como complemento de creaciones gastronómicas innovadoras: mejillones en escabeche, anchoas, gambas o incluso erizos de mar.

Descobreix les nostres creacions per a gelateries, restauració i punt de venda

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

Omple el següent formulari per consultar el llistat de sabors

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Omple el següent formulari per consultar el catàleg per a Botigues Gourmet

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Omple el següent formulari per consultar el catàleg per Restauració

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Omple el següent formulari per consultar el Catàleg corporatiu

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Omple el següent formulari per consultar el catàleg per a Gelateries

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.