Omet al contingut

Qui som?

Gelats Angelo es va fundar a Torroella de Montgrí, Girona, el 1985

Al capdavant d'aquest projecte hi havia el mestre gelater Angelo Corvitto que després d'anys al món de l'hostaleria materialitzava el somni de dedicar-se exclusivament a la seva gran passió: l'elaboració dels gelats. Seguint els passos d'Angelo, el seu fill Hervé es va incorporar l'any 2000 a l'empresa familiar, garantint així la continuïtat del negoci. És aleshores també quan el prestigiós gelater troba el temps necessari per aprofundir els estudis d'aquest aliment i perfeccionar-ne la tècnica d'elaboració.

Els Nostres inicis

Els inicis de Gelats Angelo se situen en un pis del carrer Doctor Valentí de Torroella de Montgrí. És aquí on Angelo amb la seva dona, Dolors, inicien els seus primers experiments i elaboren els gelats que caracteritzaran Gelats Angelo.

1982

Primer obrador oficial

El primer obrador oficial es localitza a la Plaça d’Espanya de Torroella de Montgrí.

1986

Hervé Corvitto

La incorporació d'Hervé Corvitto a Angelo va permetre mantenir viva la tradició familiar i la recerca del gelat perfecte que va iniciar el seu pare.

2000

Publicació “Los secretos del helado, el helado sin secretos”

Publicació de l'obra enciclopèdica "Los secretos del helado, el helado sin secretos", guardonada amb el premi a la millor publicació gastronòmica espanyola i que ha esdevingut un referent al sector per la seva manera d'entendre el gelat.

2004

Angelo Corvitto. Millor gelater del món

Premi al millor gelater del món, que se li va concedir a la primera edició del Congrés Indentitá Golose.

2006

Nou obrador

Obertura del nou obrador de gelats al poble empordanès d'Ullà. Angelo fa un pas endavant millorant la logística, la maquinària i incrementant la seva capacitat productiva.

2013

Angelo Corvitto

La vocació convertida en un referent internacional

Nascut l’any 1943 a Licata, Sicília, Angelo Corvitto va iniciar-se en el món de la gastronomia al costat de la seva dona, regentant una històrica fonda de la vila de Torroella de Montgrí. En l’elaboració de les postres i, sobretot, dels gelats, Corvitto va descobrir la seva gran vocació.

Anys de treball i la contínua recerca d’una tècnica per a perfeccionar el gelat han donat com a resultat un producte de reconegut prestigi internacional. Així ho avala el premi al millor gelater del món, concedit l’any 2006 per Indentitá Golosa.

Però l’aportació d’Angelo Corvitto al món gelater va molt més enllà del seu obrador. Amb un gran esperit divulgador, ha compartit al llarg de la seva vida tots els coneixements que ha anat aprenent de manera autònoma. Ha impartit múltiples cursos i conferències sobre gelateria a prestigioses escoles i congressos de gastronomia nacionals i internacionals, i ha ofert formació i assessorament a professionals de la pastisseria com Jordi Roca o Paco Torreblanca.

A més, l’any 2004 va publicar l’obra enciclopèdica "Los secretos del helado, el helado sin secretos", guardonada amb el premi a la millor publicació gastronòmica espanyola i que ha esdevingut un referent en el sector per la seva manera d’entendre el gelat.

Actualment, Angelo Corvitto és considerat un dels professionals que va assentar les bases de la tècnica gelatera, desenvolupant una metodologia i un profund coneixement dels ingredients aplicable a un món aleshores desconegut, i obrint camí a les noves generacions de mestres gelaters com el seu fill, Hervé Corvitto.

HERVÉ CORVITTO

La història continua...

La incorporació d'Hervé Corvitto a Angelo l’any 2000 va permetre mantenir viva la tradició familiar i la recerca del gelat perfecte que va iniciar el seu pare. La incorporació de nous ingredients, el perfeccionament de la tècnica o el desenvolupament de sabors disruptius han permès adaptar les seves creacions a la revolució gastronòmica viscuda en els darrers anys, posicionant el gelat com un element més en els plats de xefs de gran renom.

Amb l’obertura del nou obrador de gelats al municipi empordanès d’Ullà l’any 2013, Angelo fa un pas més endavant millorant la logística, la maquinària i incrementant la seva capacitat productiva.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

Omple el següent formulari per consultar el llistat de sabors

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Omple el següent formulari per consultar el catàleg per a Botigues Gourmet

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Omple el següent formulari per consultar el catàleg per Restauració

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Omple el següent formulari per consultar el Catàleg corporatiu

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Omple el següent formulari per consultar el catàleg per a Gelateries

"*" indicates required fields

Nom*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.