svg-corvito-1

Angelo Corvitto

Nascut l’any 1943 a Licata, Sicília, va iniciar-se casualment en el món de la gastronomia al costat de la seva dona regentant una històrica fonda de la vila de Torroella de Montgrí. En l’elaboració de les postres i sobretot, dels gelats, Corvitto va descobrir la seva gran vocació.

Anys de treball i la contínua recerca d’una tècnica per a perfeccionar el gelat han donat com a resultat un producte de reconegut prestigi internacional. Així ho avala el premi al millor gelater del món, concedit l’any 2006 a Milà en la primera convocatòria de l’esdeveniment.

Anteriorment, l’any 2004, havia publicat l’obra ‘Los secretos del helado, el helado sin secretos’ que va ser guardonada amb el premi a la millor publicació gastronòmica espanyola. Actualment, el llibre s’ha traduït a l’anglès i s’està comercialitzant arreu del món.

En col·laboració amb la Fundació Alícia, el Consorci sanitari de Terrassa i el Parc Taulí de Sabadell, l’any 2006 va participar en un estudi per a saber els beneficis del gelat en malalts de càncer. Les conclusions han demostrat que és un aliment molt beneficiós no només per a l’organisme sinó també per a la ment.

Actualment el llegat professional d’Angelo Corvitto en l’àmbit de la gastronomia és reconegut a tot el món.

svg-corvito2